Qui és Qui al Cor Vivaldi?

MARTA CASTELLÓ

MARTA CASTELLÓ

La Marta va ser el darrer fitxatge del curs 14-15. Aquest any farà primer d’Eso i és una nena molt espavilada i amb una veu molt bonica. Estudia piano i lectura musical, però, a més, és una gran experta en un dels pocs esports que es practiquen asseguts: els escacs. No se us acudeixi de provar sort, que sortireu escaldats!

ELNA HOMEDES

ELNA HOMEDES

L’Elna és una nena de fermes conviccions, la gran defensora de les “causes justes” i, per què no dir-ho?, és una nena una mica cabuda: allí on posa la banya…. Li agraden els animals i adora la música i la dansa així que està disposada al que calgui per poder cultivar i gaudir de les seves passions. Dues de les seves heroïnes: Anna Netrebko i Svetlana Zakharova. Segur que amb aquests exemples serà, aviat, una vivaldiana “comme il fault”.

MAR ROU ABRIL

MAR ROU ABRIL

La Mar és una nena molt dolça i xerraire. Traieu qualsevol tema que ella trobarà idees i arguments per mantenir una conversa d’allò més distreta.Compagina la seva afició a les manualitats amb l’amor als animals. Ara com ara té cura de la Sorreta i la Nala, les seves estimades hàmsters Roborowski però allà hi hagi un animaló trobareu la Mar disposada a tot.Gaudeix escoltant música i cantant.

MARTINA MATA

MARTINA MATA

La Martina és una nena d’alçada, i com no podia ser d’altra manera, juga a basquet. Però no s’acaben aquí les seves aficions, també assisteix a classes de piano, és una considerable devoradora de llibres i adora, segons paraules pròpies, als animals i als nens petits. Com totes, té moltes amigues, però també un enemic poderós: les “mates”, que són la seva assignatura indigesta.

SIBIl·LA ZAPATER

SIBIl·LA ZAPATER "FITX"

Aquí tenim el fitxatge de la temporada 18-19 ( d’aquí el seu brillant nom de guerra: Fitx!) Heu de saber que la Sibil·la va ser fitxada directament pel director del Cor en escoltar-li un solo que va fer a la cantata de fí de curs de l’any 2017. Ella no s’ho va fer dir dues vegades, van signar contracte i…cap a ca’n Vivaldi que fa baixada! Alguns antipàtics la comparen amb el darrer fitxatge del Barça, en Coutinho, que malgrat haver estat el més car, es pot dir que encara no juga… definitivament,hi ha gent que no està mai contenta! Segur que la Fitx, donarà als parroquians vivaldians moltes tardes de glòria! Es va afegir a “l’equip titular” el vint-i-set de febrer de 2018.

LAIA VIALIS

LAIA VIALIS

La Laia és una recluta molt especial. I doncs? Què és el que la fa tan especial,direu? Doncs,aquí on la teniu, la Laia marca de manera inexorable el devenir del temps, ja que és la primera cantaire filla d’alumne d´IPSI que tenim al Cor.
Bé, cal especificar-ho. Filla d’alumne d´IPSI que hagi estat alumne del director del Cor, ara si! És una gran amant de la ciutat de París( un nivell, eh?)!
Les seves aficions són llegir còmics de misteri i cuidar i jugar amb el seu hàmster. Practica bàsquet i violí com a activitats extraescolars.

AINA VIALIS

AINA VIALIS

L’Aina, germana de la Laia, és una noia amb moltes possibilitats! Forma part de la reconeguda secció anomenada “les moreretes”, integrada per algumnes de quart de primària.L’afinació és la seva especialitat i esperem que li duri molts anys!!!

EMMA TURULL

EMMA TURULL

L’Emma és una noia riallera que li agrada fer les coses ràpidament. El seu pare diu d’ella que no calla ni sota l’aigua, però pensem que exagera una mica, perquè als assaigs està ben calladeta! Ah! I és una gran i experimentada sostenidora de partitures! Si aneu a algun dels seus concerts, quedareu admirats del seu estil inigualable, quina elegància, quin savoir faire! A més, lentament, la seva veu es va definint i segur, segur, que farà grans coses!

CARLA SERRANO

CARLA SERRANO

Tothom està d’acord que la Carla mostra maneres. Sense anar més lluny, en una de les seves primeres sessions amb el Cor, va ser ovacionada per saber fer allò que algunes de les més grans i experimentades sopranos primeres tenien dificultats en aconseguir.Més enllà del cant,però, és una gran aficionada al ball, a dibuixar, i, molt important, a tocar el seu “pernil” ( violí,per als no iniciats) A més, és una col·leccionista de peluixos de gran nivell i, amb gran disgust del director del Cor, gran afeccionada al pop coreà!

CARLA SANJUAN

CARLA SANJUAN

La Carla éss una dona de poques paraules (sobretot amb els adults) però amb les seves amigues si que parla, si…Com Sherlock Holmes tenia d’enemic a a Moriarty, la Carla té també un enemic mític: es diu menjar en mitja hora i segur que per a ella és el seu pitjor enemic. Més enllà d’això, és una nena molt musical, bona lectora a vista que, si vol, pot obtenir uns resultats molt esperançadors.

CLARA SALOM

CLARA SALOM

La Clara, és una noia seriosa i complidora que no perd mai el somriure i que va entrar convidada per participar al concurs de Tours l’any 2014 i ja s’hi va quedar. Durant aquest temps la seva veu ha crescut i, com no podia ser d’altra manera, ha esdevingut pilar indiscutible de la corda de sopranos segons.Ben fet!

BERTA ROURA

BERTA ROURA

La Berta és una contralt que toca la “guiti” que, per si no ho sabeu, és l’apelatiu “carinyós” que rep la guitarra a Vivaldiland. Malgrat els nostres consells, no hi ha manera que es passi al violoncel, que tothom sap que més o menys és el mateix, però més còmode,encara que no te’l pots emportar amb tanta facilitat d’excursió a la muntanya. Actualment és la directora espiritual de la corda de contralts, que assumeixen disciplinadament el seu lideratge i guia.

TEO PUJOL

TEO PUJOL

En Teo, digne representant del sexe masculí al Cor Vivaldi, va iniciar la seva carrera vivaldiana el desembre de 2018, com a soprano I. Juga de porter a fútbol a la vegada que procura desenvolupar les seves habilitats canores sempre acompanyat del seu inseparable Jan Llovich. Els entesos diuen que té moltes possiblitats vocals, però que clar…s’han de treballar….
A treballar, doncs, Teo!

MARTA ORTEGA

MARTA ORTEGA

La Marta, juntament amb les seves germanes Clara i Anna forma part d’un, gairebé, lobby vivaldià: les Ortega!
Té un esperit summament alegre i positiu que l’ajuda molt en tot el que fa. Comparteix l’afició al basket amb la de rascar el pernil ( vull dir tocar el violí!) Va entrar al Cor Vivaldi, juntament amb la seva germana bessona Anna, el febrer del 2019.

ANNA ORTEGA

ANNA ORTEGA

L’Anna, és la bessona de la Marta ( o la Marta és la bessona de l’ Anna!) i també germana de la Clara i, clar, integrant del lobby “orteguià”.
Li agrada el violoncel i, a l’ igual que la seva germana, practica també el basket amb igual passió. Va entrar, com la Marta, a cantar oficialment al cor,el febrer de 2019.

CLARA ORTEGA

CLARA ORTEGA

La Clara és una noia amable i molt exigent amb ella mateixa. Va ingressar com a vivaldiana concertista a l’abril de 2016. Una de les seves aficions predilectes és la lectura ( s’identifica com a “devoradora” de llibres) i , igual que les seves germanes, també es dedica al noble esport del basket!

PAULA OLDE WOLBERS

PAULA OLDE WOLBERS

Dues bessones més! Aquí tenim la Paula, creativa i poètica, disciplinada en les coses que li agraden, gaudeix llegint i escrivint, caminant i anant en bicicleta. A més de cantar, toca el clarinet i juga al hoquei. Va començar a cantar al Cor Vivaldi el febrer de 2019.

OLÍVIA OLDE WOLBERS

OLÍVIA OLDE WOLBERS

Observadora, precisa i portadora d’un sisè sentit per descobrir detalls, curiosa i sensible en el gust, l’olfacte i l’oïda, li agrada fer manualitats i veure pel·lícules, i a més de cantar, toca el piano i el violoncel i oferir un somriure ben amable que s’agraeix molt!

SYLVIA MURO

SYLVIA MURO

La Sylvia sempre té un somriure a la cara i és molt amable. És addicta a la xocolata i, potser per això, és també molt activa. Fa hoquei i li agrada anar sobre tot el que tingui rodes (patins, bicicleta, moto, etc).

MARTA CASTELLÓ_díptic

Marta Castelló


La Marta va  entrar ben petita al Cor Vivaldi i ara ja és de les grans! És, sense cap gènere de dubtes, un valor segur. Procura sempre fer el millor possible les coses i sap explicar-se amb claredat. És, a més, una experta jugadora d’escacs. No hi proveu sort que podeu sortir ben escaldats!

Moto amb casc

Rut Badia “Moto”


La Rut, és una nena amb un esperit molt voluntariós. El que es proposa: ho fa. Així va passar amb el seu pernil (perdó, violí!) instrument que decidí tocar de ben petita. I el mateix va passar  amb el Cor: m’agradaria fer, doncs ho faig! El seu nom de guerra és de doble autor. Per un costat la Judit, la seva germana, que deia que la Rut, de petita era un “terremoto”(hauria d’haver dit un “Terratrèmol, però bé…) i per l’altra…qui ja sabem va fer la resta. No hi fa res, perquè tal i com diu la cèlebre dita castellana; La Moto es pistonuda, como la Moto no hay ninguna!

 

 

[

COTO

Guest Star:

Cotorito Pérez “Coto”


 

Ni estudia ni ha estudiat ni vol estudiar! És un autèntic capsigrany! Canta poc i desafina força, encara que imposa amb contundència els seus rígids principis que exposa amb un repertori de paraules  restringit, però suficient. En ser presentat al Cor, va ser acollit amb  tals mostres de fervor popular que, des de llavors, és la mascota oficial del Cor Vivaldi-Petits cantors de Catalunya i quan viatgem en autocar, allà va ell!. Els seus gustos són limitats però molt senyorials:li agrada el tè ensucrat, els dàtils, les nous i les pipes. No pot venir a l’Escola, perquè la Conselleria no  contempla la matriculació d’aus psitàcides ( encara…)Ah! i és una noia: no es podia esperar res més d’un ocell que acompanya un cor tan majoritàriament femení com el Cor Vivaldi. D’això se’n diu ser oportunista, Coto!

 

[

 

 

Doña Georgina Blasco

Georgina Blasco “Doña Georgina”


Doña Georgina Blasco cursa sisè de primària i li agrada molt la dansa contemporània, la lectura ( és una gran fan de Harry Potter) aprendre coses noves i…estudiar! Jo haig d’afegir, a més, que li agrada vestir molt bé i que, potser per això i per la seva alçada, sembla més gran de la seva edat.Tenint en compte les seves capacitats, la Georgina ha estat nominada amb un càrrec de nova fundació: Artillera major del regne! Que quines són les seves funcions? Millor li pregunteu a ella….que us ho explicarà d’allò més bé.

 

 


 

ORIETTA ANDREW WALLS

Orietta Andrés “Andrew Walls”


L’Orietta és una nena a la qual li agrada molt la música ( toca el piano  i també el violoncel a la classe de música de     l´Escola)  així com la gimnàstica artística i, naturalment, també li agrada molt cantar. També diu sentir-se molt atreta per l’aprenentatge de diferents idiomes, i diu que troba molt divertit “fer el ximple”,especialment si està en companyia del seu gosset “Toby”.Endavant,endavant, Orietta, que sobre gustos no hi ha res escrit! Ara que…al Cor no faràs “el ximple”, oi que no?

 

Paula mullerat

Paula Mullerat


La Paula ha començat la seva carrera vivaldiana com a soprano segona, ah! però no us penseu, eh? aquí hi ha qualitat! ja ha fet un “solo” al Liceu( a la Bohème de Puccini)! Segons diuen els experts, a la Paula li agrada molt la música i, sobretot, cantar. Aquí la teniu demostrant les seves habilitats canores a la  distingida concurrència. El que de veritat li agrada,però, és la platja i el mar, però ja se sap que  això només es pot posar en pràctica a l´estiu, per això, durant la resta de l’any, canta!

 

 

img_6054-copia

Emma Boy

___________________________________________________________

L’Emma és una noieta molt responsable, que ja va debutar amb el Cor Vivaldi al Liceu amb La Bohème, el juny de 2016. Li agrada molt llegir, tal i com podeu observar a la foto, sobretot, diu, novel·les de misteri (uff…) i també li agraden molt i molt els animalets. Diu que el seu somni seria tenir un gos( un gos dius, Emma? Jo en tinc dos….no en vols pas un?)
Benvinguda al Cor Vivaldi, Emma!

 

[ezco/ezcol_3quarter_end]

Qui_es_qui_MARTINA_MATA

Martina Mata

_____________________________________________________________

La Martina és una nena d’alçada, i com no podia ser d’altra manera, juga a basquet. Però no s’acaben aquí les seves aficions, també assisteix a classes de piano, és una considerable devoradora de llibres i adora, segons paraules pròpies, als animals i als nens petits. Com totes, té moltes amigues, però també un enemic poderós: les “mates”, que són la seva assignatura indigesta. Tranquil·la, Martina, farem una associació d’afectats per les “mates”!!

Qui_es_qui_MAR_ABRIL

Mar-Rou Abril

_________________________________________________________________

La Mar és una nena molt dolça i xerraire.  Traieu qualsevol tema que ella trobarà idees i arguments per mantenir una conversa d’allò més distreta.Compagina la seva afició a les manualitats amb l’amor als animals. Ara com ara té cura de la Sorreta i la Nala, les seves estimades hàmsters Roborowski però allà hi hagi un  animaló trobareu la Mar disposada a tot.Gaudeix escoltant música i cantant. Ha aconseguit entrar com a cantaire oficial al Cor Vivaldi, el vint-i-set de febrer del 2018. Benvinguda, Mar!!

[e

Qui_es_qui_ELNA_HOMEDES_WEB

Elna Homedes

____________________________________________________

L’Elna és una nena de fermes conviccions, la gran defensora de les “causes justes” i, per què no dir-ho?, és una nena una mica cabuda: allí on posa la banya…. Li agraden els animals i adora la música i la dansa així que està disposada al que calgui per poder cultivar i gaudir de les seves passions. Dues de les seves heroïnes: Anna Netrebko i Svetlana Zakharova. Segur que amb aquests exemples serà, aviat, una vivaldiana “comme il fault”. Benvinguda al Cor Vivaldi, Elna!

 

 

 

 

Jana Blasi Gosset

Jana Blasi “Super”

____________________________________________________

I aquí tenim la més jove del Cor Vivaldi: la Jana Blasi, àlies “Super”. Aquí on la veieu, la Jana té un enorme pedigree vivaldià ja que la seva tieta, la Maria Ibarz,va ser cantaire fundadora del Cor Vivaldi i,passats els anys, mànager del Cor. De moment, la Jana observa de manera una mica  hieràtica i, sense estressar-se, va aprenent tots els secrets de la bona vivaldiana.Estem convençuts que, algun dia, ens mostrarà la seva innata vàlua. Benvinguda al Cor Vivaldi, “Super”, vull dir Jana!!

 

[

 

 

Margarita Cabero (mànager del Cor Vivaldi) • corvivaldi@ipsi.cat • +34 93 453 65 59 / +34 699 44 34 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca