Qui és Qui al Cor Vivaldi?

MARTA CASTELLÓ

MARTA CASTELLÓ

La Marta va ser el darrer fitxatge del curs 14-15. Aquest any farà tercer d’Eso i és una noia molt espavilada, responsable i amb una veu molt bonica. Estudia piano i lectura musical, però, a més, és una gran experta en un dels pocs esports que es practiquen asseguts: els escacs. No se us acudeixi de provar sort, que sortireu escaldats!

ELNA HOMEDES

ELNA HOMEDES

L’Elna és una nena de fermes conviccions, la gran defensora de les “causes justes” i, per què no dir-ho?, és una nena una mica cabuda: allí on posa la banya…. Li agraden els animals i adora la música i la dansa així que està disposada al que calgui per poder cultivar i gaudir de les seves passions. Dues de les seves heroïnes: Anna Netrebko i Svetlana Zakharova. Arribarà mai a fer ombra a les seves referents? No us perdeu els propers episodis!

LAIA VIALIS

LAIA VIALIS

La Laia és una recluta molt especial. I doncs? Què és el que la fa tan especial,direu? Doncs,aquí on la teniu, la Laia marca de manera inexorable el devenir del temps, ja que és la primera cantaire filla d’alumne d´IPSI que tenim al Cor.
Bé, cal especificar-ho. Filla d’alumne d´IPSI que hagi estat alumne del director del Cor, ara si! És una gran amant de la ciutat de París( un nivell, eh?)!
Les seves aficions són llegir còmics de misteri i cuidar i jugar amb el seu hàmster. Practica bàsquet i violí com a activitats extraescolars.

MAR ROU ABRIL

MAR ROU ABRIL

La Mar és una nena molt dolça i xerraire. Traieu qualsevol tema que ella trobarà idees i arguments per mantenir una conversa d’allò més distreta.Compagina la seva afició a les manualitats amb l’amor als animals. Ara com ara té cura de la Sorreta i la Nala, les seves estimades hàmsters Roborowski però allà hi hagi un animaló trobareu la Mar disposada a tot.Gaudeix escoltant música i cantant.

MARTINA MATA

MARTINA MATA

La Martina és una nena d’alçada, i com no podia ser d’altra manera, juga a basquet. Però no s’acaben aquí les seves aficions, també assisteix a classes de piano, és una considerable devoradora de llibres i adora, segons paraules pròpies, als animals i als nens petits. Com totes, té moltes amigues, però també un enemic poderós: les “mates”, que són la seva assignatura indigesta.

EMMA TURULL

EMMA TURULL

L’Emma és una noia riallera que li agrada fer les coses ràpidament. El seu pare diu d’ella que no calla ni sota l’aigua, però pensem que exagera una mica, perquè als assaigs està ben calladeta! Ah! I és una gran i experimentada sostenidora de partitures! Si aneu a algun dels seus concerts, quedareu admirats del seu estil inigualable, quina elegància, quin savoir faire! A més, lentament, la seva veu es va definint i segur, segur, que farà grans coses!

AINA VIALIS

AINA VIALIS

L’Aina, germana de la Laia, és una noia amb moltes possibilitats! Forma part de la reconeguda secció anomenada “les moreretes”, integrada per algumnes de quart de primària.L’afinació és la seva especialitat i esperem que li duri molts anys!!!

CARLA SERRANO

CARLA SERRANO

Tothom està d’acord que la Carla mostra maneres. Sense anar més lluny, en una de les seves primeres sessions amb el Cor, va ser ovacionada per saber fer allò que algunes de les més grans i experimentades sopranos primeres tenien dificultats en aconseguir.Més enllà del cant,però, és una gran aficionada al ball, a dibuixar, i, molt important, a tocar el seu “pernil” ( violí,per als no iniciats) A més, és una col·leccionista de peluixos de gran nivell i, amb gran disgust del director del Cor, gran afeccionada al pop coreà!

CARLA SANJUAN

CARLA SANJUAN

La Carla és una dona de poques paraules (sobretot amb els adults) però amb les seves amigues si que parla, si…Com Sherlock Holmes tenia d’enemic a a Moriarty, la Carla té també un enemic mític: es diu menjar en mitja hora i segur que per a ella és el seu pitjor enemic. Més enllà d’això, és una nena molt musical, bona lectora a vista que, si vol, és capaç d’aconseguir els millors resultats.

BERTA ROURA

BERTA ROURA

La Berta és una contralt que toca la “guiti” que, per si no ho sabeu, és l’apelatiu “carinyós” que rep la guitarra a Vivaldiland. Malgrat els nostres consells, no hi ha manera que es passi al violoncel, que tothom sap que més o menys és el mateix, però més còmode,encara que no te’l pots emportar amb tanta facilitat d’excursió a la muntanya. Actualment és la directora espiritual de la corda de contralts, que assumeixen disciplinadament el seu lideratge i guia.

TEO PUJOL

TEO PUJOL

En Teo, digne representant del sexe masculí al Cor Vivaldi, va iniciar la seva carrera vivaldiana el desembre de 2018, com a soprano I. Juga de porter a fútbol a la vegada que procura desenvolupar les seves habilitats canores sempre acompanyat del seu inseparable Jan Llovich ( Luigi II). Els entesos diuen que té moltes possiblitats vocals, però que clar…s’han de treballar….
A treballar, doncs, Teo!

MARTA ORTEGA

MARTA ORTEGA

La Marta, juntament amb les seves germanes Clara i Anna forma part d’un, gairebé, lobby vivaldià: les Ortega!
Té un esperit summament alegre i positiu que l’ajuda molt en tot el que fa. Comparteix l’afició al basket amb la de rascar el pernil ( vull dir tocar el violí!) Va entrar al Cor Vivaldi, juntament amb la seva germana bessona Anna, el febrer del 2019.

ANNA ORTEGA

ANNA ORTEGA

L’Anna, és la bessona de la Marta ( o la Marta és la bessona de l’ Anna!) i també germana de la Clara i, clar, integrant del lobby “orteguià”.
Li agrada el violoncel i, a l’ igual que la seva germana, practica també el basket amb igual passió. Va entrar, com la Marta, a cantar oficialment al cor,el febrer de 2019.

CLARA ORTEGA

CLARA ORTEGA

La Clara és una noia amable i molt exigent amb ella mateixa. Va ingressar com a vivaldiana concertista a l’abril de 2016. Una de les seves aficions predilectes és la lectura ( s’identifica com a “devoradora” de llibres) i , igual que les seves germanes, també es dedica al noble esport del basket!

PAULA OLDE WOLBERS

PAULA OLDE WOLBERS

Dues bessones més! Aquí tenim la Paula, creativa i poètica, disciplinada en les coses que li agraden, gaudeix llegint i escrivint, caminant i anant en bicicleta. A més de cantar, toca el clarinet i juga al hoquei. Va començar a cantar al Cor Vivaldi el febrer de 2019.

OLÍVIA OLDE WOLBERS

OLÍVIA OLDE WOLBERS

Observadora, precisa i portadora d’un sisè sentit per descobrir detalls, curiosa i sensible en el gust, l’olfacte i l’oïda, li agrada fer manualitats i veure pel·lícules, i a més de cantar, toca el piano i el violoncel i oferir un somriure ben amable que s’agraeix molt i que esperem que porti sempre a sobre!

SYLVIA MURO

SYLVIA MURO

La Sylvia sempre té un somriure a la cara i és una noia molt amable i musical. És addicta a la xocolata i, potser per això, és també molt activa. Fa hoquei i li agrada anar sobre tot el que tingui rodes (patins, bicicleta, moto, etc).

PAULA MULLERAT

PAULA MULLERAT

La Paula, que ja està a segon d´ESO, és una noieta simpàtica i carinyosa que, a més, té un gran sentit de l’afinació i és una apreciable lectora musical.
Quan vulgui treure la seva veu, segur que en sentirem a parlar!

ORIETTA ANDRÉS

ORIETTA ANDRÉS

L’Orietta, va entrar al Cor VIvaldi amb només nou anys. Actualment cursa segon d´ESO i estudia sisè curs de piano i harmonía.
Excel.lent lectora, canta a la secció de sopranos primeres. Li agrada anar en bicicleta i jugar amb el seu gos “Toby”

ABRIL CARBAJO

ABRIL CARBAJO

L’Abril, recentment condecorada amb l’orde de l’ Imperdible, és una gran afeccionada a la música. Toca el violí, la flauta i canta al Cor!
És una precisa lectora que, si es cuida la veu, donarà moltes tardes de glòria, ja ho veureu!

JAN LLOVICH

JAN LLOVICH

Germà del legendari “Luigi”, en Jan ( ell batejat com Luigi II o bé Lui per als amics) està també condecorat amb l’orde de l´Imperdible. No té cap problema d’afinació ni de lectura. Allí on posa l’ull, posa la nota!
Alguns diuen que arrossega un passat dubtós amb els Petits cantors de Viena, però sembla ser que només són maledicències! En “Lui”, a més de violinista i cantor, és també capità de l’equip de fútbol on juga el seu amic de l’ànima, Teo Pujol.

BERTA ESPADA

BERTA ESPADA

La Berta, que té una extraordinària habilitat per veure-ho tot a la vegada, és una noia amb una personalitat riallera però, a la vegada, molt fiable. Des del seu ingrés al Cor, l’any 19, la Berta forma part de la soferta corda de sopranos II.

XÈNIA MONTAGUT

XÈNIA MONTAGUT

La Xènia, que forma part, en l’actualitat, de la corda de contralts, diu que té predilecció per a la natació sincronitzada i el windsurf. De fet els seus pares diuen que és una granoteta!
La seva passió(a part de cantar al Cor Vivaldi) són els animals, per això col.labora com a voluntària amb una protectora d’animals.
De gran diu que vol ser enginyera informàtica perquè li’encanta la tecnologia i els nous avenços. Ah! I té una cobaia molt mona anomenada Bonnie!!

MARIA CROSAS

MARIA CROSAS

La Maria és com Mary Poppins: virtualment perfecta!
Bona lectora, li encanten tots els idiomes del món mundial i procura estar activa tot el dia!
La pots trobar fent caligrafia tailandesa o bé estudiant àrab, tant se val!
Forma part, des del seu ingrés al cor de la veu de sopranos II

JANA BLASI

JANA BLASI

La Jana és una cantaire amb “pedigree”. La seva tieta, la Maria Ibarz, va ser cantaire fundadora del Cor Vivaldi i, més tard, segona mànager del Cor.
Amb tots aquests ingredients, no es estrany que la Jana tingui un punt de pressió a la seva vida coral!
Forma part de les sopranos primeres des de la seva entrada al Cor, l’any 2019.

GEORGINA BLASCO

GEORGINA BLASCO

A la Georgina ( Doña Georgina) li agrada llegir, escoltar música, cantar mentre es dutxa i ballar al menjador. Detesta a les persones que maltracten als animals. Li encanten els gelats de llimona i el seu somni és anar a viure una bona temporada a París.
Oh-la-la!!

RUT BADIA

RUT BADIA

La Rut ( anomenada, també, “Moto”per la seva activitat sísmica quan era petita) és una cantaire exemplar. Seriosa, complidora, voluntariosa, perfeccionista.Actualment, en absència de la Carla Sanjuan, que és la més gran, és directora espiritual de la seva corda, les sopranos primeres!

EMMA BOY

EMMA BOY

L’Emma és una gran lectora, sobretot de llibres de misteri. També li agrada moooooolt dibuixar, pero el que li agrada mes és la música i cantar.
El seu gran somni ésfer un llarg viatge al Japó. Ens deixaràs acompanyar-t’hi?

IRENE MICÓ

IRENE MICÓ

Observadora, sociable i riallera. Li agrada viatjar, els idiomes i la bona cuina.
Juga a bàsquet des de ben petita. Aquesta temporada, ha fitxat pel Joventut de Badalona.
És una entusiasta de la moda… En realitat, ho és tant que, si la deixessin, podria portar fins a mitja dotzena de modelets diferents al dia.
Gaudeix amb diversos estils de música: clàssica i contemporània, electrònica i jazz…
Forma part de la soferta corda de contralts.

MARTINA HOMEDES

MARTINA HOMEDES

La Martina, actualment a la corda de sopranos II, és una noia amb una extraordinària qualitat escènica.
Li agrada cantar i també cuidar de la seva col·lecció de peluixos gegants.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca