Qui és Qui al Cor Vivaldi?

 

Marta Castelló

Marta Castelló “Minions”


La Marta va ser el darrer fitxatge del curs 14-15. Aquest any farà primer d’Eso  i és una nena molt espavilada i amb una veu molt bonica. Estudia piano i lectura musical, però, a més, és una gran experta en un dels pocs esports que es practiquen asseguts: els escacs.  No se us acudeixi de provar sort, que sortireu escaldats!

Moto amb casc

Rut Badia “Moto”


La Rut, és una nena amb un esperit molt voluntariós. El que es proposa: ho fa. Així va passar amb el seu pernil (perdó, violí!) instrument que decidí tocar de ben petita. I el mateix va passar  amb el Cor: m’agradaria fer, doncs ho faig! El seu nom de guerra és de doble autor. Per un costat la Judit, la seva germana, que deia que la Rut, de petita era un “terremoto”(hauria d’haver dit un “Terratrèmol, però bé…) i per l’altra…qui ja sabem va fer la resta. No hi fa res, perquè tal i com diu la cèlebre dita castellana; La Moto es pistonuda, como la Moto no hay ninguna!

Bauli

Carla Baulida “Bauli”


D’entrada ens toca presentar excuses! El nom de guerra és dels senzills, senzills…no hi ha dret, així qualsevol! La Carla,  que també estudia  piano i lectura musical, és una noia molt dolça, desperta i molt simpàtica que és capaç de fer coses molt difícils i molt ben fetes. Li agradaria molt tenir un gatet, que segur que estaria molt content de tenir una mestressa tan simpàtica com ella.

 

Shalom

Clara Salom “Shalom”


Un altre nom de guerra que mereix que demanem excuses. Això no és seriós! Així és molt fàcil anar posant noms! Una mica d’imaginació, per favor! La Clara,  és una noia  seriosa i complidora que no perd mai el somriure i que va entrar convidada per participar al concurs de Tours i ja s’hi va quedar. A la foto la teniu amb una pilota especial que escolta música ( ja ens ho acabaràs d’explicar, això de la pilota, Clara!) i també vesteix els colors del club dels seus amors!

COTO

Guest Star:

Cotorito Pérez “Coto”


 

Ni estudia ni ha estudiat ni vol estudiar! És un autèntic capsigrany! Canta poc i desafina força, encara que imposa amb contundència els seus rígids principis que exposa amb un repertori de paraules  restringit, però suficient. En ser presentat al Cor, va ser acollit amb  tals mostres de fervor popular que, des de llavors, és la mascota oficial del Cor Vivaldi-Petits cantors de Catalunya i quan viatgem en autocar, allà va ell!. Els seus gustos són limitats però molt senyorials:li agrada el tè ensucrat, els dàtils, les nous i les pipes. No pot venir a l’Escola, perquè la Conselleria no  contempla la matriculació d’aus psitàcides ( encara…)Ah! i és una noia: no es podia esperar res més d’un ocell que acompanya un cor tan majoritàriament femení com el Cor Vivaldi. D’això se’n diu ser oportunista, Coto!

 

Punti

Marta Martín, “Puntí”


La Marta és molt amiga de la Lisa Campos i també de la Daniela Ruiz. Les tres formen una mena de Trio La-la-la. Quan va entrar com a recluta al Cor, va causar sensació ( vegeu documental La cosa més avorrida del món) La seva bonica veu li va atorgar el sobrenom de “Puntí” en honor de la professora de cant Mercè Puntí. Segur que en sentirem a parlar!

 

Peixet trist

Berta Huguet, “Peixet alegre”


Li agrada molt la pastisseria i a la que la festivitat ho permet, ens obsequia amb mostres del seu talent culinari. El seu sobrenom li ve donat per la seva explosiva alegria, que mostra en tot moment i ocasió ( de fet, fins fa uns dies, li dèiem “Peixet Trist”, però com que ha millorat….) Als viatges dona alguns problemes: no pot anar a cap ciutat sense aquari municipal: on passaria la nit?

[

Lisa campos

Lisa Campos “Boris”


La Lisa estudia piano i lectura musical, a part de treballar la veu com a solista. És una nena amb unes condicions vocals molt especials, a les quals pot treure molt de partit si segueix treballant amb entusiasme, perseverança i molta dedicació. El nom de guerra? Doncs….és que de tant en tant enfosqueix la veu i sembla que vulgui cantar el Boris Godunov de Mussorgsky!

Cotito

Carla Sanjuan “Cotito”


La Carla també estudia piano i lectura musical. És una dona de poques paraules (sobretot amb els adults) però amb les seves amigues si que parla, si…Com Sherlock Holmes tenia d’enemic a a Moriarty, la Carla té també un enemic mític: es diu menjar en mitja hora, segur que per a ella és el seu pitjor enemic. Més enllà d’això, és una nena molt musical que, si vol, pot obtenir uns resultats molt esperançadors. El seu nom de guerra prové d’una antiga costum de no obrir la boca quan parla, igual, igual que aquell que surt amb plumes de colors…

Dani

Daniela Ruiz “Clavo y canela”


La Daniela,  és, que nosaltres sapiguem, la única cantant del Cor Vivaldi que pot criticar els responsables del Cor davant d’ells sense que aquests se’n assabentin gens ni mica. Ho fa amb gran elegància, això si, i  ho fa en rus, perquè la Daniela, nascuda a Barcelona de mare letona, parla el rus amb la seva mare. A part d’això, sempre troba temps per gaudir de la seva activitat favorita: dibuixar i crear plàsticament. Dibuixos, escultures,epopeies històriques,el que sigui! La Daniela  serà una gran artista i una magnífica cantant, però segur, segur, segur, que serà, sobretot, una excel·lent persona! Que per què li diem “Clavo y canela”? No ho heu endevinat? Per la novela de Jorge Amado “Gabriela, clavo y canela” Gabriela i Daniela, rimen, no? Doncs això!

Quitet

 Laia Joventeny “Quitet”


La Laia, per si no ho havíeu endevinat,   estudia piano i lectura musical. Quan va entrar al Cor era tan petita i parlava tan poc, que es va guanyar el sobrenom de “Mosquitet”. Ara que ja ha crescut força, ha desenvolupat un sentit de l’humor molt eixerit a part de tocar molt bé el piano i entendre les coses abans d’haver-les explicat el professor i sabeu què? que ara que s’ha fet gran, li hem fet més petit el nom de guerra, quines coses!

 

Laia Isart

Laia Isart


La Laia, que debutà com a solista en un petit paper a l’òpera Chip and his dog de Menotti, te molts punts per esdevenir una contralto de “tomo y lomo”. És una gran amant de les muntanyes que compta i recompta(no sigui que algú se les emporti…)des de les finestres de la seva casa de Saldes.

Sara Cladellas

Sara Cladellas


La Sara, com  moltes d’altres “vivis”, toca el piano i estudia lectura musical. Pertany a la corda de segones sopranos i és una noia molt desperta i activa(i molt discreta…) que sempre està  de bon humor   amb una gran afecció per la  gimnàstica i el ball.

Bebé tragon

 Carlota Lombardia “Bebé tragón”


No, ella no toca el piano, encara que si que segueix estudis de lectura musical. La Carlota, que va ser una bona jugadora de basket, s’ha passat darrerament a la gimnàstica artística.És una excel·lent amiga de les seves amigues  i una noia molt simpàtica i riallera, deu el seu nom de guerra al fet que menja de tot i molt ràpid, talment com si fos un petit “bebé tragón”.

Meritxell

Meritxell Montanya “Muntanyeta”


La Meritxell també toca el piano, és una molt bona estudiant ( encara que té un enemic irreconciliable, diu, que s’anomena ortografia!) i excel·leix en la disciplina de la gimnàstica artística, però també li agrada molt el noble esport de la hípica i el no menys noble del tennis ( són esports d’autèntica Lady, Meritxell!) Quan era petita li agradava aguantar la porta mentre els seus companys i companyes passaven… i és que  la Meritxell, sobretot, excel·leix en la seva capacitat d’ajudar tothom que necessiti del seu suport.

 

abril-arroyo-2

 

 Abril Arroyo


L’Abril, estudia també el  piano. És una contralt molt musical que li agrada  organitzar coses i per això cal  estar sempre ben informada ( no es perd detall!)  A part de la música, en l’actualitat practica voleibol.

 

Doña Georgina Blasco

Georgina Blasco “Doña Georgina”


Doña Georgina Blasco cursa sisè de primària i li agrada molt la dansa contemporània, la lectura ( és una gran fan de Harry Potter) aprendre coses noves i…estudiar! Jo haig d’afegir, a més, que li agrada vestir molt bé i que, potser per això i per la seva alçada, sembla més gran de la seva edat.Tenint en compte les seves capacitats, la Georgina ha estat nominada amb un càrrec de nova fundació: Artillera major del regne! Que quines són les seves funcions? Millor li pregunteu a ella….que us ho explicarà d’allò més bé.

núria prats

Núria Prats


La Núria   és una noia encantadora  i molt complidora i no, no forma part de les segones, sinó de les mai prou ponderades terceres! Li agrada molt la música i també és una distingida balladora de sardanes a més d’una seguidora incondicional del Barça! És molt musical i te una veu amb una gran tessitura que li permet afrontar tan els papers de soprano primera com els  de mezzo. Segur que en sentirem a parlar, perquè la Núria, el que de veritat li agrada és cantar!

Carla serrano

Carla Serrano


Tothom està d’acord que la Carla mostra maneres. Sense anar més lluny, en una de les seves primeres sessions amb el Cor, va ser ovacionada per saber fer allò que algunes de les més grans i experimentades sopranos primeres tenien dificultats en  aconseguir.Més enllà del cant,però, és una gran aficionada al ball, a dibuixar, escoltar música i, molt important, a tocar el seu “pernil” ( violí,per als no iniciats) A més, és una col·leccionista de peluixos de gran nivell. Aquí la teniu amb el seu gos “Chuchi”.


 

ORIETTA ANDREW WALLS

Orietta Andrés “Andrew Walls”


L’Orietta és una nena a la qual li agrada molt la música ( toca el piano  i també el violoncel a la classe de música de     l´Escola)  així com la gimnàstica artística i, naturalment, també li agrada molt cantar. També diu sentir-se molt atreta per l’aprenentatge de diferents idiomes, i diu que troba molt divertit “fer el ximple”,especialment si està en companyia del seu gosset “Toby”.Endavant,endavant, Orietta, que sobre gustos no hi ha res escrit! Ara que…al Cor no faràs “el ximple”, oi que no?

IMG_0818 copia

Clara Ortega


La Clara és una noia amable i molt exigent amb ella mateixa. Aquest serà el seu tercer any al Cor, encara que no sencer, perquè va ingressar a l’abril de 2016. Una de les seves aficions predilectes és la lectura ( s’identifica com a “devoradora” de llibres)

Berta Roura

Berta Roura


La Berta és una  contralt que toca la “guiti” que, per si no ho sabeu, és l’apelatiu “carinyós” que rep la guitarra a Vivaldiland. Malgrat els nostres consells, no hi ha manera que es passi al violoncel, que tothom sap que més o menys és el mateix, però més còmode,encara que no te’l pots emportar amb tanta facilitat d’excursió a la muntanya.Aquí la tenim fotografiada amb la seva guitarra desmuntable, instrument de la seva invenció, que porta allí on va amb gran desesperació del director del Cor, que ningú sap per què, te una mania persecutòria contra les pobres guitis…fins quan?

 

IMG_0875 copia

Emma Turull


L’Emma és una noia riallera que li agrada fer les coses ràpidament(fixeu-vos en la foto: patins de línia!). De fet, ella ja s’hauria presentat a la prova d’accés a oficial del cor una pila de vegades, però hi havia l’estiu pel mig i no va ser possible.  El seu pare diu d’ella que no calla ni sota l’aigua, però pensem que exagera una mica, perquè  als assaigs està ben calladeta! Ah! I és una gran i experimentada  sostenidora de partitures! Si aneu a algun dels seus concerts, quedareu admirats del seu estil inigualable, quina elegància, quin savoir faire!

IMG_0790 copia

Nora Olcina


La Nora és una noia ben seriosa a la qual  agrada fer les coses molt bé. Toca el pernil ( vull dir el violí) i pertany a la corda de sopranos primeres ( les que cobren més, per si no ho sabeu…) Tal i com veiem a la foto, la Nora és també una cuinera de “tomo y lomo”, i hom espera que un dia d’aquests…portarà el seu talent gastronòmic a les celebracions vivaldianes ( nyam, nyam….)

Paula mullerat

Paula Mullerat


La Paula ha començat la seva carrera vivaldiana com a soprano segona, ah! però no us penseu, eh? aquí hi ha qualitat! ja ha fet un “solo” al Liceu( a la Bohème de Puccini)! Segons diuen els experts, a la Paula li agrada molt la música i, sobretot, cantar. Aquí la teniu demostrant les seves habilitats canores a la  distingida concurrència. El que de veritat li agrada,però, és la platja i el mar, però ja se sap que  això només es pot posar en pràctica a l´estiu, per això, durant la resta de l’any, canta!

 

img_6034-copia

Sílvia Muro

___________________________________________________________

La Sílvia sempre té un somriure a la cara i és molt extravertida. És addicta a la xocolata i, potser per això, és també molt activa.  Fa hoquei i li agrada anar sobre tot el que tingui rodes (patins, bicicleta, moto, etc). Benvinguda, Sílvia!

img_6168-copia

Alba Martín (petita Puntí)

___________________________________________________________

Com el lector observador haurà pogut  esbrinar,l’Alba és la germana petita de la Marta Martín ( Puntí). Li agraden molt els peluixos i també tocar la guiti. Juntament amb la Berta Roura forma part de l’ APGV ( associació de practicants de la Guiti vivaldians). L’any 2015 debutà amb el Cor Vivaldi amb un paper mut: el de gos a l’òpera de Giancarlo Menotti, Chip and his dog.

img_6054-copia

Emma Boy

___________________________________________________________

L’Emma és una noieta molt responsable, que ja va debutar amb el Cor Vivaldi al Liceu amb La Bohème, el juny de 2016. Li agrada molt llegir, tal i com podeu observar a la foto, sobretot, diu, novel·les de misteri (uff…) i també li agraden molt i molt els animalets. Diu que el seu somni seria tenir un gos( un gos dius, Emma? Jo en tinc dos….no en vols pas un?)
Benvinguda al Cor Vivaldi, Emma!

 

111

Laia Vialis

___________________________________________________________

La Laia és una recluta molt especial. I doncs? Què és el que la fa tan especial,direu? Doncs,aquí on la teniu, la Laia  marca de manera inexorable el devenir del temps, ja que és la primera cantaire filla d’alumne d´IPSI que tenim al Cor.
Bé, cal especificar-ho. Filla d’alumne d´IPSI que hagi estat alumne del director del Cor, ara si!  És una gran amant de la ciutat de París( un nivell, eh?)!
Les seves aficions són llegir còmics de misteri i cuidar i jugar amb el seu hàmster. Practica bàsquet i violí com a activitats extraescolars.
Benvinguda al Cor Vivaldi!

 

RECLUTES

 

 

img_6043-copia

Aina Oliveres

___________________________________________________________

L’ Aina és un dimoni, vull dir que pertany a una colla de dimonis o diables, d’ aquells que fan correfocs ( quina por….)Quan surt de l’infern, després de treure’s el carbó de sobre,també balla sardanes amb la seva colla i practica gimnàstica artística com a activitat fora de l’horari escolar. Benvinguda al Cor Vivaldi, Aina!

 

martina-huete

Martina Huete

___________________________________________________________

El primer que crida l’atenció de la Martina és això: és una noia molt educada. Diu que li ‘agrada molt llegir, dibuixar, cantar, ballar, viatjar amb la família i estar amb els amics. També li resulta apassionant la fotografia, la natura i diu que li encanten la música i les classes del director del Cor (????) (Això no és massa normal, Martina, a ningú no li agraden les classes de l’ Òscar, però bé, ho donarem per bo!!)
Benvinguda al Cor Vivaldi, Martina!!
 

corcho

Laia Corcho

___________________________________________________________

La Laia, que ja te “pedigree” vivaldià ( el seu germà, el mític Jan Corcho, va ser vivaldià fins a l’any passat) és una nena molt alegre, carinyosa i sensible…i molt musical, li agrada tocar el violí i el piano, cantar i ballar. De fet, diuen les escriptures,que va començar a cantar abans que a parlar! A més, és una gran lectora especialitzada en l’univers Harry Potter.
Benvinguda al Cor Vivaldi, Laia!!

 

 

 
IMG_0426

Martina Mata

_____________________________________________________________

La Martina és una nena d’alçada, i com no podia ser d’altra manera, juga a basquet. Però no s’acaben aquí les seves aficions, també assisteix a classes de piano, és una considerable devoradora de llibres i adora, segons paraules pròpies, als animals i als nens petits. Com totes, té moltes amigues, però també un enemic poderós: les “mates”, que són la seva assignatura indigesta. Tranquil·la, Martina, farem una associació d’afectats per les “mates”!!

 
IMG_0447 copy

Mar-Rou Abril

_________________________________________________________________

La Mar és una nena molt dolça i xerraire.  Traieu qualsevol tema que ella trobarà idees i arguments per mantenir una concersa d’allò més distreta.Compagina la seva afició a les manualitats amb l’amor als animals. Ara com ara té cura de la Sorreta i la Nala, les seves estimades hàmsters Roborowski però allà hi hagi un  animaló trobareu la Mar disposada a tot.Gaudeix escoltant música i cantant. De moment “fa la fila” com a recluta i espera amb il·lusió poder ser algun dia una vivaldiana amb tots els ets i uts.

 
IMG_0472 copy

Elna Homedes

____________________________________________________

L’Elna és una nena de fermes conviccions, la gran defensora de les “causes justes” i, per què no dir-ho?, és una nena una mica cabuda: allí on posa la banya…. Li agraden els animals i adora la música i la dansa així que està disposada al que calgui per poder cultivar i gaudir de les seves passions. Dues de les seves heroïnes: Anna Netrebko i Svetlana Zakharova. Segur que amb aquests exemples serà, aviat, una vivaldiana “comme il fault”. Benvinguda al Cor Vivaldi, Elna!

Margarita Cabero (mànager del Cor Vivaldi) • corvivaldi@ipsi.cat • +34 93 453 65 59 / +34 699 44 34 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca