Qui és Qui al Cor Vivaldi?

 

MARTA CASTELLÓ_díptic

Marta Castelló


La Marta va ser el darrer fitxatge del curs 14-15. Aquest any farà primer d’Eso  i és una nena molt espavilada i amb una veu molt bonica. Estudia piano i lectura musical, però, a més, és una gran experta en un dels pocs esports que es practiquen asseguts: els escacs.  No se us acudeixi de provar sort, que sortireu escaldats!

Moto amb casc

Rut Badia “Moto”


La Rut, és una nena amb un esperit molt voluntariós. El que es proposa: ho fa. Així va passar amb el seu pernil (perdó, violí!) instrument que decidí tocar de ben petita. I el mateix va passar  amb el Cor: m’agradaria fer, doncs ho faig! El seu nom de guerra és de doble autor. Per un costat la Judit, la seva germana, que deia que la Rut, de petita era un “terremoto”(hauria d’haver dit un “Terratrèmol, però bé…) i per l’altra…qui ja sabem va fer la resta. No hi fa res, perquè tal i com diu la cèlebre dita castellana; La Moto es pistonuda, como la Moto no hay ninguna!

 

 

Shalom

Clara Salom “Shalom”


Un altre nom de guerra que mereix que demanem excuses. Això no és seriós! Així és molt fàcil anar posant noms! Una mica d’imaginació, per favor! La Clara,  és una noia  seriosa i complidora que no perd mai el somriure i que va entrar convidada per participar al concurs de Tours i ja s’hi va quedar. A la foto la teniu amb una pilota especial que escolta música ( ja ens ho acabaràs d’explicar, això de la pilota, Clara!) i també vesteix els colors del club dels seus amors!

COTO

Guest Star:

Cotorito Pérez “Coto”


 

Ni estudia ni ha estudiat ni vol estudiar! És un autèntic capsigrany! Canta poc i desafina força, encara que imposa amb contundència els seus rígids principis que exposa amb un repertori de paraules  restringit, però suficient. En ser presentat al Cor, va ser acollit amb  tals mostres de fervor popular que, des de llavors, és la mascota oficial del Cor Vivaldi-Petits cantors de Catalunya i quan viatgem en autocar, allà va ell!. Els seus gustos són limitats però molt senyorials:li agrada el tè ensucrat, els dàtils, les nous i les pipes. No pot venir a l’Escola, perquè la Conselleria no  contempla la matriculació d’aus psitàcides ( encara…)Ah! i és una noia: no es podia esperar res més d’un ocell que acompanya un cor tan majoritàriament femení com el Cor Vivaldi. D’això se’n diu ser oportunista, Coto!

 

Cotito

Carla Sanjuan “Cotito”


La Carla també estudia piano i lectura musical. És una dona de poques paraules (sobretot amb els adults) però amb les seves amigues si que parla, si…Com Sherlock Holmes tenia d’enemic a a Moriarty, la Carla té també un enemic mític: es diu menjar en mitja hora, segur que per a ella és el seu pitjor enemic. Més enllà d’això, és una nena molt musical que, si vol, pot obtenir uns resultats molt esperançadors. El seu nom de guerra prové d’una antiga costum de no obrir la boca quan parla, igual, igual que aquell que surt amb plumes de colors…

 

 

 

Doña Georgina Blasco

Georgina Blasco “Doña Georgina”


Doña Georgina Blasco cursa sisè de primària i li agrada molt la dansa contemporània, la lectura ( és una gran fan de Harry Potter) aprendre coses noves i…estudiar! Jo haig d’afegir, a més, que li agrada vestir molt bé i que, potser per això i per la seva alçada, sembla més gran de la seva edat.Tenint en compte les seves capacitats, la Georgina ha estat nominada amb un càrrec de nova fundació: Artillera major del regne! Que quines són les seves funcions? Millor li pregunteu a ella….que us ho explicarà d’allò més bé.

 

Carla serrano

Carla Serrano


Tothom està d’acord que la Carla mostra maneres. Sense anar més lluny, en una de les seves primeres sessions amb el Cor, va ser ovacionada per saber fer allò que algunes de les més grans i experimentades sopranos primeres tenien dificultats en  aconseguir.Més enllà del cant,però, és una gran aficionada al ball, a dibuixar, escoltar música i, molt important, a tocar el seu “pernil” ( violí,per als no iniciats) A més, és una col·leccionista de peluixos de gran nivell. Aquí la teniu amb el seu gos “Chuchi”.


 

ORIETTA ANDREW WALLS

Orietta Andrés “Andrew Walls”


L’Orietta és una nena a la qual li agrada molt la música ( toca el piano  i també el violoncel a la classe de música de     l´Escola)  així com la gimnàstica artística i, naturalment, també li agrada molt cantar. També diu sentir-se molt atreta per l’aprenentatge de diferents idiomes, i diu que troba molt divertit “fer el ximple”,especialment si està en companyia del seu gosset “Toby”.Endavant,endavant, Orietta, que sobre gustos no hi ha res escrit! Ara que…al Cor no faràs “el ximple”, oi que no?

IMG_0818 copia

Clara Ortega


La Clara és una noia amable i molt exigent amb ella mateixa. Aquest serà el seu tercer any al Cor, encara que no sencer, perquè va ingressar a l’abril de 2016. Una de les seves aficions predilectes és la lectura ( s’identifica com a “devoradora” de llibres)

Berta Roura

Berta Roura


La Berta és una  contralt que toca la “guiti” que, per si no ho sabeu, és l’apelatiu “carinyós” que rep la guitarra a Vivaldiland. Malgrat els nostres consells, no hi ha manera que es passi al violoncel, que tothom sap que més o menys és el mateix, però més còmode,encara que no te’l pots emportar amb tanta facilitat d’excursió a la muntanya.Aquí la tenim fotografiada amb la seva guitarra desmuntable, instrument de la seva invenció, que porta allí on va amb gran desesperació del director del Cor, que ningú sap per què, te una mania persecutòria contra les pobres guitis…fins quan?

 

IMG_0875 copia

Emma Turull


L’Emma és una noia riallera que li agrada fer les coses ràpidament(fixeu-vos en la foto: patins de línia!). De fet, ella ja s’hauria presentat a la prova d’accés a oficial del cor una pila de vegades, però hi havia l’estiu pel mig i no va ser possible.  El seu pare diu d’ella que no calla ni sota l’aigua, però pensem que exagera una mica, perquè  als assaigs està ben calladeta! Ah! I és una gran i experimentada  sostenidora de partitures! Si aneu a algun dels seus concerts, quedareu admirats del seu estil inigualable, quina elegància, quin savoir faire!

 

Paula mullerat

Paula Mullerat


La Paula ha començat la seva carrera vivaldiana com a soprano segona, ah! però no us penseu, eh? aquí hi ha qualitat! ja ha fet un “solo” al Liceu( a la Bohème de Puccini)! Segons diuen els experts, a la Paula li agrada molt la música i, sobretot, cantar. Aquí la teniu demostrant les seves habilitats canores a la  distingida concurrència. El que de veritat li agrada,però, és la platja i el mar, però ja se sap que  això només es pot posar en pràctica a l´estiu, per això, durant la resta de l’any, canta!

 

img_6034-copia

Sílvia Muro

___________________________________________________________

La Sílvia sempre té un somriure a la cara i és molt extravertida. És addicta a la xocolata i, potser per això, és també molt activa.  Fa hoquei i li agrada anar sobre tot el que tingui rodes (patins, bicicleta, moto, etc). Benvinguda, Sílvia!

 

img_6054-copia

Emma Boy

___________________________________________________________

L’Emma és una noieta molt responsable, que ja va debutar amb el Cor Vivaldi al Liceu amb La Bohème, el juny de 2016. Li agrada molt llegir, tal i com podeu observar a la foto, sobretot, diu, novel·les de misteri (uff…) i també li agraden molt i molt els animalets. Diu que el seu somni seria tenir un gos( un gos dius, Emma? Jo en tinc dos….no en vols pas un?)
Benvinguda al Cor Vivaldi, Emma!

 

111

Laia Vialis

___________________________________________________________

La Laia és una recluta molt especial. I doncs? Què és el que la fa tan especial,direu? Doncs,aquí on la teniu, la Laia  marca de manera inexorable el devenir del temps, ja que és la primera cantaire filla d’alumne d´IPSI que tenim al Cor.
Bé, cal especificar-ho. Filla d’alumne d´IPSI que hagi estat alumne del director del Cor, ara si!  És una gran amant de la ciutat de París( un nivell, eh?)!
Les seves aficions són llegir còmics de misteri i cuidar i jugar amb el seu hàmster. Practica bàsquet i violí com a activitats extraescolars.
Benvinguda al Cor Vivaldi!

IMG_0426

Martina Mata

_____________________________________________________________

La Martina és una nena d’alçada, i com no podia ser d’altra manera, juga a basquet. Però no s’acaben aquí les seves aficions, també assisteix a classes de piano, és una considerable devoradora de llibres i adora, segons paraules pròpies, als animals i als nens petits. Com totes, té moltes amigues, però també un enemic poderós: les “mates”, que són la seva assignatura indigesta. Tranquil·la, Martina, farem una associació d’afectats per les “mates”!!

IMG_0447 copy

Mar-Rou Abril

_________________________________________________________________

La Mar és una nena molt dolça i xerraire.  Traieu qualsevol tema que ella trobarà idees i arguments per mantenir una conversa d’allò més distreta.Compagina la seva afició a les manualitats amb l’amor als animals. Ara com ara té cura de la Sorreta i la Nala, les seves estimades hàmsters Roborowski però allà hi hagi un  animaló trobareu la Mar disposada a tot.Gaudeix escoltant música i cantant. Ha aconseguit entrar com a cantaire oficial al Cor Vivaldi, el vint-i-set de febrer del 2018. Benvinguda, Mar!!

4

Sibil·la Zapater “Fitx”

____________________________________________________

Aquí tenim el fitxatge de la temporada ( d’aquí el seu brillant nom de guerra: Fitx!) Heu de saber que la Sibil·la va ser fitxada directament pel director del Cor en escoltar-li un solo que va fer a la cantata de fí de curs de l’any 2017. Ella no s’ho va fer dir dues vegades, van signar contracte i…cap a ca’n Vivaldi que fa baixada! Alguns antipàtics la comparen amb el darrer fitxatge del Barça, en Coutinho, que malgrat haver estat el més car, es pot dir que encara no juga… definitivament,hi ha gent que no està mai contenta! Segur que la Fitx, donarà als parroquians vivaldians moltes tardes de glòria! S’ha afegit a “l’equip titular” el vint-i-set de febrer de 2018. Benvinguda al Cor Vivaldi,  Fitx, vull dir,Sibil·la!

IMG_0472 copy

Elna Homedes

____________________________________________________

L’Elna és una nena de fermes conviccions, la gran defensora de les “causes justes” i, per què no dir-ho?, és una nena una mica cabuda: allí on posa la banya…. Li agraden els animals i adora la música i la dansa així que està disposada al que calgui per poder cultivar i gaudir de les seves passions. Dues de les seves heroïnes: Anna Netrebko i Svetlana Zakharova. Segur que amb aquests exemples serà, aviat, una vivaldiana “comme il fault”. Benvinguda al Cor Vivaldi, Elna!

 

Paula Olde Wolbers Vila

 

Paula Olde Wolbers


Creativa i poètica, disciplinada en les coses que li agraden, gaudeix llegint i escrivint, caminant i anant en bicicleta. A més de cantar,  toca el clarinet i juga al hoquei. Benvinguda al Cor Vivaldi!

 

 

Olívia Olde Wolbers

Olívia Olde Wolbers


Observadora, precisa i portadora d’un sisè sentit per descobrir detalls, curiosa i sensible en el gust, l’olfacte i l’oïda, li agrada fer manualitats i veure pel·lícules, i a més de cantar, toca el piano i el violoncel.Benvinguda al Cor Vivaldi!

 

 

Jana Blasi Gosset

Jana Blasi “Super”

____________________________________________________

I aquí tenim la més jove del Cor Vivaldi: la Jana Blasi, àlies “Super”. Aquí on la veieu, la Jana té un enorme pedigree vivaldià ja que la seva tieta, la Maria Ibarz,va ser cantaire fundadora del Cor Vivaldi i,passats els anys, mànager del Cor. De moment, la Jana observa de manera una mica  hieràtica i, sense estressar-se, va aprenent tots els secrets de la bona vivaldiana.Estem convençuts que, algun dia, ens mostrarà la seva innata vàlua. Benvinguda al Cor Vivaldi, “Super”, vull dir Jana!!

 

[

 

 

Margarita Cabero (mànager del Cor Vivaldi) • corvivaldi@ipsi.cat • +34 93 453 65 59 / +34 699 44 34 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca